Universum styrs av energilagar som gör att universum fungerar i en jämn, organiserad och framåtgående rörelse. Dessa energilagarlagar innefattar fysiska lagar som handlar om vetenskapliga studier, men även subtila lagar som handlar om andlighet, medvetenhet och vibrerande energi. Allt och alla påverkas och styrs av dessa energilagar eftersom vi alla är en del av universum och sammanlänkade med allt däri.

Jag kommer framåt på denna sida fokusera på dessa energilagars andliga aspekt och hur du skulle kunna använda lagarna som en hjälp på din utvecklingsresa genom livet.

Det finns många energilagar och jag kommer att välja ut de energilagar som jag tycker är mest användbara för din andliga och personliga utveckling.  De ska ha i syfte att hjälpa dig att skapa hälsa på alla plan och ge dig verktygen för att kunna leva ett harmoniskt och balanserar liv.

Energilagarna gör så att du kommer att lära dig att se de positiva möjligheterna i allt, istället för att anta det värsta eller se det negativa. Syftet är att du ska känna att du är ett med helheten och förstå att du är en del av universums kraft.

Energilagen om potential

2019-12-03

Energilagen om potential säger att det finns obegränsat med möjligheter hos allt och alla i universum på grund av energins kontakt med universum. Vi har alla ett energifält (auran)som består av ren energi som är en del av det universella medvetandet. På samma sätt som vi är en del av det alltet, som innehåller ett obegränsat överflöd, är vi också en del av det överflödet. Det innebär att det inte egentligen finns något som kan hindra oss från att få det vi vill ha. När du börjar förstår att du är ren potential och att du kan uppnå vad du vill förändras verkligen ditt perspektiv på livet. 

Med hjälp av din frekvens, din energi sänder du ut och ta emot energi från universum hela tiden. Så frågan är hur du vill ha ditt liv?

När vi medvetet  börjar sammarbeta med det universella medvetandet kan vi göra mer än vi någonsin trott var möjligt och utveckla vår fulla potential.

Att följa Energilagen om potential innebär att varje val du gör påverkar dig och din frekvens och ger dig möjligheter att skapar det du vill. För att nå ditt du vill behöver du medvetet hålla kontrollen på din frekvens. När du formar din energi i ditt inre för att uppnå din högre potential kommer du att uppleva mer flyt och glädje.

Börja med att fatta ett medvetet beslut om att utveckla dina förmågor. Det finns inga genvägar för att utveckla din fulla potential. 

Ta god tid på dig och utveckla varje aspekt av din potential tills nu känner dig nöjd och stolt över det du  har åstadkommit. Ju mer kunskap du får, desto lättare blir det att nå din potential. Fokus och uppmärksamhet är också viktiga egenskaper som gör att du kan se vägen framför dig tydligt och som vägleder dig till att förverkliga storheten inom dig. Var stolt över varje prestation längs vägen. Glöm inte att Du kan uppnå vilket mål du än har bestämt dig för om du arbetat aktivt för att åstadkomma det. 

För att hitta de områden där du kan nå din potential behöver du tänka igenom vad du tycker om att göra. Genom att ta reda på vad som gör dig glad kan du hitta sätt att utmärka dig inom dessa områden. 

Var inte som alla andra, var enastående! Att vara enastående kräver att man engagerar sig i sina önskningar/drömmar. Det innebär att man är beredd att arbeta lite hårdare, att offra mer av sin tid och energi och att alltid slutföra saker och ting. Alla är inte beredd att göra det och vill man inte det, så kan de inte heller leva upp till sin inre potential. 

Det finns olika vägar till att förverkliga sin potential och det finns många som lever upp till sin potential utan att hamna i allas blickfång. Lagen om potential begränsar dig inte till enbart ett yrke, en fritidssyssla eller en väg. Kom ihåg att det finns oändlig potential inom var och en av oss. Det finns inte heller några gränser för vad du kan uppnå förutom de gränser du sätter upp för dig själv. Satsa på det du vill eftersom all oändlig potential som ryms i universum är redo att hjälpa dig förverkliga allt du önskar.