Universum styrs av energilagar som gör att universum fungerar i en jämn, organiserad och framåtgående rörelse. Dessa energilagarlagar innefattar fysiska lagar som handlar om vetenskapliga studier, men även subtila lagar som handlar om andlighet, medvetenhet och vibrerande energi. Allt och alla påverkas och styrs av dessa energilagar eftersom vi alla är en del av universum och sammanlänkade med allt däri.

Jag kommer framåt på denna sida fokusera på dessa energilagars andliga aspekt och hur du skulle kunna använda lagarna som en hjälp på din utvecklingsresa genom livet.

Det finns många energilagar och jag kommer att välja ut de energilagar som jag tycker är mest användbara för din andliga och personliga utveckling.  De ska ha i syfte att hjälpa dig att skapa hälsa på alla plan och ge dig verktygen för att kunna leva ett harmoniskt och balanserar liv.

Energilagarna gör så att du kommer att lära dig att se de positiva möjligheterna i allt, istället för att anta det värsta eller se det negativa. Syftet är att du ska känna att du är ett med helheten och förstå att du är en del av universums kraft.

Energilagen om tacksamhet

2019-02-01

Tacksamhet är en av de kraftfullaste universella energilagarna. Lagen om tacksamhet säger för att få det du önskar i livet behöver du först vara innerligt tacksam för det du redan har.

När du visar din tacksamhet belönas du genom att dina behov och önskningar uppfylls i överflöd. Lagen om tacksamhet innebär att du måste vara seriös i din tacksamhet. Den måste komma djupt inifrån dig, från ditt hjärta och själ, och kännas i varje liten del av kroppen, att bara säga tack utan att verkligen vara tacksam fungerar inte, du behöver mena det du säger.

Andlig tacksamhet är att känna uppskattning för allt – tacksamhet för att finnas till. Lagen om tacksamhet gör att man kan gå framåt i livet med en känsla av mening med en positiv inställning och med en glädje i hjärtat. Andlig tacksamhet är kraftfullt eftersom den gör att du drar till dig överflöd och positivitet.

Om du känner tacksamhet varje dag blir det en del av dig. Dina tankar och känslor skapar energi. När du sänder ut energi till universum sänder universum tillbaka mer av samma energi till dig eftersom du uppskattade det när du tog emot den förra gången. Så om du verkligen är tacksam för de du har i ditt liv, bli då inte överraskad om du får mer av det och det växer och blir större.