HELGKURSER I ENERGITERAPI - 2024

Vi har fem olika kurshelger i energiterapi som delas in i två steg.

Bli energimedveten - Lär känna dig själv och din healingförmåga är första steget och grunden i vår kursserie och som alltid behöver genomföras för att kunna gå någon av de andra helgerna i steg två. Däremot behöver du inte gå alla övriga kurser i steg 2, utan kan gå den del som intresserar dig.

Alla kurshelger leder till ökad energimedvetenhet och personligt helande. De kommer ge dig olika möjligheter till att lära dig mer om dig själv, höja din energimedvetenhet, lära dig att energibalansera ditt och andras energisystem, förstå mer om hur du fungerar i den energimässiga verkligheten och hur du kan höja din energifrekvens.

Du kommer att kunna använda denna energimedvetenheten till din egen personliga utvecklingsresa och för att hjälpa både dig sjäv och andra att rena, hela energisystemet.

Alla kurshelgerna ger dig en djupdykning i ditt eget och andras energisystem. Du kommer att få möjligheten att möta dig själv på ett nytt sätt och det kommer att hjälpa dig att få mer energimedvetenhet och förståelse för vem du egentligen är och hur du relaterar till din omgivning. 

De fem helgkurserna är även grunden för att kunna gå vår längre Holistiska energiterpeututbildning på 1 år.

Alla femhelgkuser, ingår i utbildningens grundplan och dom kan man genomföra både innan utbildningens start eller i samband med utbildningens start.

 

STEG 1: BLI ENERGIMEDVETEN - LÄR KÄNNA DIG SJÄLV OCH DIN HEALINGFÖRMÅGA ( tidigare " Grundkurs i energimedvetenhet/healing")

Är grunden i hela vårt kursutbud. Om du längtar efter att öka din energimedvetenhet, förstå mer om dig själv och hur du kan skapa det livet du längtar efter. Då är detta en spännande energikurs som kommer att fördjupa din förståelse och kunskap om både dig själv och det mänskliga energimedvetandet och dess energisystem.Här lär du dig ett av våra grundverktyg ”energibalansering” i vår holistiska energiterapimetod. Vi går igenom grunderna om hur kroppens energisystem är uppbyggt och fungerar. Du kommer att lära dig en grundbehandling för att frigöra energimässiga blockeringar. Efter helgen kommer du att kunna använda och praktisera energibalansering på både dig själv och andra. Under våren 2024 har vi tre olika tillfällen.

Åkersberga/Sthlm : 15 - 16 juni

Södermalm/sthlm: 28 - 29 september

Läs mer här

 

STEG 2

FÖRDJUPNINGSKURS I HEALINGTEKNIKER/ENERGITERAPI

Den här helgen fokuserar vi på att fördjupa kunskapen om kroppens komplexa energisystem. Vi lär oss att förstå och använda ett antal healingtekniker som gör det möjligt att rikta in sig på specifika delar av energisystemet som tex ett chakra, eller en viss nivå i auran för att ladda, balansera eller rensa där det behövs. Höstens datum 2024: 13 - 15 december  Läs mer här

 

GRUNDERNA I MENTAL KINESIOLOGI

Denna kurshelg kommer du att lära dig grunden i mental kinesiologi och för att sedan koppla ihop det med kunskapen från grundkursen i energiterapi. Dessa två verktyg är kraftfulla var för sig och ihop blir dom magiska.

Energibalansering/healing + mental kinesiologi = Holistisk energiterapi.

Mental kinesiologi är en metod som hjälper dig att kommunicera med människans energisystem och nervsystem och finna orsakerna till människans emotionella, mentala och fysiska problem. Genom ett muskeltest kan vi direkt kommunicera med en annan människas undermedvetna. Du kommer att lära dig att söka efter grundorsaker till problem, begränsningar och blockeringar. Du kommer att kunna ta reda på varför dessa finns, varför vi fått dem och vad vi kan lära oss av dem. Höstens datum: 15 - 17 nov -2024

Läs mer här

 

DJUPGÅENDE ENERGIMASSAGE KURS

Den här kursen är uppdelat på två helger, där du kommer få lära dig vår djupgående energimassage. Vi kommer terotiskt gå igenom kroppens rörelselära, anatomi och praktiskt kommer du få lära dig teknikerna för att kunna utföra en djupgångende energimassage för kropp och själ. Kommande datum kommer bli våren 2025 datum kommer inom kort.

Läs mer här