STEG 2: GRUNDERNA I MENTAL KINESIOLOGI

Den här kurshelgens fokus ligger på att fördjupa oss i vårt andra grundverktyg ”mental kinesiologi”. Du behöver först gå vår grundkurs i energiterapi för att kunna gå denna grundkurs i mental kinesiologi. Mental kinesiologi är en metod som hjälper dig att kommunicera med människans energisystem och nervsystem och finna orsakerna till människans emotionella, mentala och fysiska problem.

Genom ett muskeltest kan vi direkt kommunicera med en annan människas undermedvetna. Du kommer lära dig att söka efter grundorsaken till problem, begränsningar och blockeringar. Du kommer kunna ta reda på varför dessa finns, varför vi fått dem och vad vi kan lära oss av dem.

Denna helg kommer du även att lära dig att koppla ihop mental kinesiologi och energitransformeringen (kunskapen från steg 1 grundkursen i energiterapi). Dessa två verktyg är kraftfulla var för sig men ihop blir dom magiska.

Energibalansering/healing + mental kinesiologi = Holistisk energiterapi.

Den här Holistiska energimetoden har utvecklats och förfinats under flera decennier och blivit en helt unik metod som ger dig möjligheten att förstå och läka dig själv på ett djupare plan både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Den ökar kroppens förmåga till självläkning och ger dig möjligheten till ett högre medvetande som ger dig mer tillgång till din inre kraft och potential.

Kursen tar upp: 

  • Grunderna i mental kinesiologi
  • Tekniker som hjälper dig att hitta grundorsaken till problem och symtom.
  • Tekniker som ger dig möjligheten att testa vilken mat som vibrerar i harmoni med din kropp.
  • Grunderna i metodens arbetssätt/arbetsmodell
  • Hur vi kan koppla ihop energitransformering/healing och mental kinesiologi = Holistisk energiterapi
  • Grundverktygen för att kunna använda och praktisera Holistisk energiterapi
  • Energiövningar & meditation som stärker och fördjupar kontakten med dig själv och ditt energisystem.
     

Kursen är uppdelad i ca 30% teori och 70 % praktik.

Datum för hösten 2024

Den 15 - 17 nov

Lärare: Pärla Håkans

Dag och tid: Fredag kl 16.00 - 20.00 lördag och söndag från 09.00–17.00.

Plats: I Solna ( närförort till Stockholm)

Pris: 3500 kr

Det finns ett begränsat antal platser! En anmälningsavgift på 1000 kr betalas vid anmälan, resterande summa betalas 2 veckor förre kursstart.

Avbokningsregler: Observera att din anmälan är bindande och att anmälningsavgiften inte är återbetalningsbar. Vid avbokning 2 veckor innan kursstart återbetalas 50% av kostnaden. Vid avbokning närmare kursstart görs ingen återbetalning. Energiterapeuterna AB har rätt att ställa in kurshelgen, varvid alla eventuella inbetalda avgifter återbetalas. Ersättningar därutöver utbetalas ej.


För mer information och anmälan till kursen maila eller ring Ulrica Svensk mail: ulrica@energiterapeuterna.se mobil 073-546 00 19.