Varmt välkommen till Energiterapeuterna som grundades 2003 av mig Ulrica Svensk i syfte av sprida energimedvetenhet på olika sätt. Idag gör jag det via olika former av energibehandlingar, föreläsningar, kurser och genom att utbilda fler holistiska energiterapeuter.

Min specialitet är energimedicin och jag har varit verksam inom detta område i 20 år. Jag har samlat på mig en massa kunskap och olika former av verktyg för att kunna hjälpa andra att hitta tillbaka till sin egen energi, sin inre kraft och sitt sanna jag.

Jag brinner för att höja medvetenheten om hur mycket energier påverkar oss människor och hur vi kan använda denna kunskap till att läka och hela oss själva samt att skapa vår egen verklighet.

Jag hjälper dig att hitta grundorsaken till obalanser och symtom i din kropp. När blockerade energier frigörs så väcker vi vår inre potential och kroppens egen självläkningsförmåga!

Behöver du hjälp med att förstå vad kroppen försöker få dig att bli medveten om?

Varmt välkommen att kontakta oss:


 

 
 

   

 

 

Läs mer om Ulrica Svensk i Tidningen Free nr 2 - 2020

Utbildningar:
  • Holistisk energiterapeut: Energiterapi, mental kinesiologi, djupgående energimassör och fysioterapeut genom Connemara International. En 1 årig heltidsutbildning. 
  • Access Consciousness i Bars/foundation                                         
  • Energiterapi i Barbara Ann Brennan metoden genom Energy talk.
  • Professionell coach genom Inner & out mangement AB.
  • Shiatsuterapeut genom Svenska shiatsuskolan. 
  • Vitamin-  och mineralterapi via både Alfa Plus/Holistic.