KROPPENS ENERGISYSTEM

Välkommen till en härlig energifylld kväll där du ges möjligheten att få lära dig mer om hur ditt energisystem fungerar, auran och våra sju stora energicentra, chakrorna.

Vi är så mycket mer än en fysisk kropp. Vår fysiska kropp består av ett komplext energisystem. När vår energi flödar och är i balans mår vi bra, vi har en god hälsa, harmoniska relationer och naturlig kontakt med vår intention och andlighet.

Om flödet i vårt energisystem av någon anledning kommer i obalans kommer vi inte bara att känna av detta i vår fysiska kropp utan också i de reaktioner vi får från människor i vår omgivning.

När den mänskliga energins flöde är försämrat,  förvränger den våra uppfattningar, dämpar våra känslor, skapar obalanser i vår kropp som på sikt kan leda till sjukdomar.

Allt är energi och alla energier påverkar varandra, därför har vi ett stort inflytande på allt omkring oss och allt omkring oss har ett stort inflytande på oss.

Genom att få en djupare förståelse om kroppens energisystem kan vi få en förståelse om hur vi kan skapa mer hälsa, balans och harmoni i våra liv.

Vi kan påverka vår energi genom att bli mer medvetna om vad vi skapar varje dag genom tankar, känslor och handlingar. Större medvetenhet kommer att leda till fler möjligheter och till större balans i livet.    

Under kvällen kommer du att lära dig:

  • Om chakrasystemets funktion och behov

  • Om aurans funktion och behov.

  • Hur en sjukdomsprocess skapas genom det mänskliga energifältet.

  • Lära dig hur man kan balansera, centrera och hur man kan jorda sig.

  • Lära dig olika energiövningar som stärker och balanser ditt energisystem.

  •  Meditation.

Välkommen på en inspirerande kväll i energiernas värld!

Hösten 2020

Datum:  Nytt datum kommer när pandemin har släppt.

Tid:           kl 18.30 - 21.00         Kostnad:200 kr

Plats:        Kommer...

Anmäl ditt intresse till: Ulrica@energiterapeuterna.se