VÄLKOMMEN TILL VÅR ENERGIVECKA!

 

 

Nästa energiveckas datum är ej bokat ...

 

En energivecka är till för dig som längtar

efter att lära känna dig själv!

Allt vi har varit med om i livet minns kroppen energimässigt. När vi upplever problem och obalanser i vårt liv beror det oftast på att vi har omedvetna energimässiga blockeringar. Detta leder ofta till att vi tappar kontakten med oss själva och vår kropp. Istället gör vi allt för att vara duktiga, bli omtyckta eller för att tillfredsställa andra människors behov.

Vår grundfilosofi bygger på att allt är energi. Vi utgår från denna princip när vi behandlar och balanserar människor.

Under en energivecka får du unika energibehandlingar varje dag, som Energiterapi och Djupgående energimassage. Energibehandlingarna fokuserar på att lösgöra och balansera energiblockeringar från tidigare upplevelser och händelser. På ett omedvetet plan kan dessa energiminnen påverka och begränsa dig på olika sätt.

Vi hjälper dig att finna och ta bort de energiblockeringar som du har för att komma framåt i livet. Vi jobbar med att förstå orsak och verkan och att skapa kopplingen mellan känsla, tanke och handling

Genom att bli medveten om hur dina tidiga energiminnen och upplevelser påverkar dig kan du frigöra dig från gamla invanda mönster och beteenden.

Kroppens egen fantastiska förmåga att läka kan börja när energimässiga obalanser och blockeringar medvetandegörs och frigörs i en människas energisystem. Kroppen läker då såväl fysiskt, känslomässigt, mentalt, själsligt och andligt.

Veckan är både intensiv, inspirerande och utvecklande. Energibehandlingarna varvas med naturpromenader, egen tid och föreläsningar. Vi har även energibalanserande träning som Qi gong och yoga varje dag.

Våra skickliga terapeuter finns där hela tiden och stödjer dig i din process.

Vi startar på söndagen med middag kl 18.00 och efterföljande information om upplägget för hela veckan. Avslutning på veckan är på fredag eftermiddag kl 16.00.

Det finns även möjlighet att få middag på lördag och att spendera lördag natt på plats.( Extra kostnad )

Ansvarig under Energiveckan är:

Ulrica Svensk 073/546 00 19 eller ulrica@energiterapeuterna.se

Totalt Pris: Kommer när nästa datum är inbokat

Begränsat antal platser. 

Anmälningsavgift är 1500kr och betalas vid anmälningstillfället. Anmälan är bindande.

Betalas till Bankgiro 5818-4540
Energiterapeuterna AB

För mer information och bokning:

 info@energiterapeuterna.se

För mer info om Buustamo:

www.buustamonsfjallgard.se

 

Hjärtligt välkommen att följa med oss på en underbar Energivecka!