STEG 2: HELGKURSER I DJUPGÅENDE ENERGIMASSAGE

Under dessa två helgkurser lär du dig djupgående energimassage – en teknik som kan användas för att lösa upp fysiska muskelspänningar och bakomliggande mentala och känslomässiga låsningar. Behandlingen ökar förmågan till avslappning, förbättrar blodcirkulationen och hjälper kroppen att göra sig av med slaggprodukter. Eftersom massagen även förkortar läkningsprocessen vid skador och förebygger muskulära skador är den ett bra komplement för dem som tränar.

Energibehandling är en viktig del av denna massageform. Det du lärde dig under grundkursen i energimedvetenhet kommer nu att falla på plats. Du får en grundläggande förståelse för kroppens och själens samverkan.

Hur vi mår och hur våra kroppar fungerar hänger ihop. Våra muskler är kopplade till olika organ, endokrina körtlar och akupunkturmeridianer. De påverkar våra känslor, vårt nerv- och energisystem samt hur vi tar upp vitaminer och mineraler.

När energisystemet renas och helas från blockeringar och balanseras på det fysiska planet, så ökar energiflödet och kroppens läkningsförmåga. Både vår fysiska och psykiska hälsa blir bättre.

Efter fullföljd kurs kommer du att kunna utföra en kraftfull och djupgående energimassage på familj och vänner, med effektiva resultat.

Du får lära dig:

  • grundläggande anatomi – muskler, skelett, leder och hur vår rörelseapparat är uppbyggd
  • massagetekniker för halv- och helkroppsmassage
  • fördelar och effekter av massage
  • hållbara arbetsställningar
  • hur man kopplar ihop energibalansering med djupgående massagetekniker
  • energibalanseringsprogram för skelett, muskler och leder.

Kursen pågår under två helger eller vid ett tillfälle med fem dagar .

Uppdelning: 30% teori, 70 % praktik.

Datum våren 2025: Blir nästa gång och datum kommer inom kort.

Dagar:       

Helgerna:Fredag, Lördag och söndag

Sommarveckan : Fredag - tisdag, 5 dagar.

Tid:           

Helgerna: Fred kl 16.00 - 20.00 och lörd och sönd kl 09.00 – 17.00.

Sommarveckan: 9.00 - 17.00 varje dag.

Var:           I Solna ( närförort till Stockholm)

Kostnad:    3500 kr/per helg, totalt 7000 kr

Lärare:        Ulrica Svensk

Det finns ett begränsat antal platser! En anmälningsavgift på 2000 kr betalas vid anmälan, resterande summa betalas 2 veckor före kursstart.

Avbokningsregler: Observera att din anmälan är bindande och att anmälningsavgiften inte är återbetalningsbar. Vid avbokning 2 veckor innan kursstart återbetalas 50% av kostnaden. Vid avbokning närmare kursstart görs ingen återbetalning. Energiterapeuterna AB har rätt att ställa in kurshelgen, varvid alla eventuella inbetalda avgifter återbetalas. Ersättningar därutöver utbetalas ej.

Anmälan & frågor till: ulrica@energiterapeuterna.se eller 0735-460019