Klienters upplevelse av energiterapi:

Jag tog kontakt med Ulrica och Energiterapeuterna första gången när jag letade näringsterapi för min tonårsdotter. Vi fick fin hjälp och jag bestämde mig för att boka tjänsten ”Energiterapiprocessen” till mig själv då jag visste att jag hade tanke- och beteendemönster som inte var gynnsamma och som gick ut över min arbetssituation. Kombinationen av samtal, övningar och behandlingar (healing, chakrabalansering, olja) visade sig helt oslagbart. Under fem tillfällen kunde jag med Ulricas hjälp få upp trauman till ytan, bearbeta dem samt lösa blockeringar som jag jobbat med under hela mitt vuxna liv (medvetet och omedvetet) utan att komma vidare. När vi började befann jag mig på en yrkesmässig plats som jag ville utvecklas från och nå en dröm som jag längtat efter under flera år, men inte lyckats nå. Jag kunde inte förmå mig att komma vidare och visste att jag satte käppar i hjulet för mig själv, men hade ingen aning om varför, vad det var jag gjorde och ännu mindre hur jag skulle ändra mig. Blockeringarna handlade om omedvetna och felaktiga tankemönster kring självkärlek, självvärde och självbild vilket gick ut över självförtroende, självkänsla och handlingskraft. Med hjälp av Ulrica och energiterapiprocessen kunde jag börja lösa blockeringar och ändra tankemönster så pass att jag ”hittade tillbaka till mig själv” och min egen energi och styrka vilket gjorde att jag kunde ta mig helt i mål med det jag försökt göra under flera års tid. Jag provade även på Zytoscanning vilket gjorde mig uppmärkam på obalanser i kroppen, som bekräftades av olika fysiska symtom jag hade. Utifrån Zytoscanningen kunde Ulrica ge närings- och levnadsråd som i kombination med det övriga arbetet, började lösa upp även fysiska blockeringar.

Att gå till Ulrica och Energiterapeuterna är utan tvekan den bästa investeringen i mig själv jag någonsin gjort och jag är henne evigt tacksam. Hennes lugna och förtroendeingivande sätt och skyhöga kompetens är oslagbar och jag kommer defintivt att komma tillbaka.

Malin Sandell -2023

 

För vilka utmaningar eller problem du än har är Ulrica och Energiterapeuterna en helhetslösning. Det har det varit för mig. Jag har blivit av med såväl fysiska problem som att få insikt i och lösa upp känslomässiga blockeringar. Av de behandlingsformer jag har provat på i livet har arbetet med Ulrica visat sig vara en av de viktigaste pusselbitarna. Jag har största förtroende för hennes arbete och med hennes kunskap om både livet och kroppen vet jag vet när ett problem uppstår eller blir tydligt så vet jag precis vart jag ska vända mig. Jag kommer alltid vara tacksam för det! 

Caroline
 

När Energiterapin kom min väg var jag nyfiken men förstod inte då vad det skulle innebära i mitt liv. Idag är jag så tacksam att jag vågade prova! 

Jag är en prestationsorienterad person med höga mål och ambitioner vilket många gånger har satt krokben på olika sätt. Viljan finns alltid men ibland har orken tagit slut. Det energiterapin har hjälpt mig med är att hitta ett inre lugn som jag tidigare inte trodde fanns. Jag upplever inte stress på samma sätt längre. Tidigare kunde jag känna stress för att jag var rädd att inte duga. Nu har jag kontakt med mig själv och känner en skön balans. 

Tack Ulrica för att du har visat mig vägen till mig själv!

 Laila

 

Energiterapin gjorde skillnad, en stark positiv förändring i hela mig. Plötsligt gjorde jag inte likadant som förut. Jag blev inte ledsen eller upprörd på samma sätt. Med Ulricas kloka vägledning lotsades jag till situationer och upplevelser som präglat mig djupt under hela livet och jag fick hjälp att ta bort den dåliga energin i det som hänt. Allt förändrades. Jag känner inte alls på samma sätt i situationer jag har haft svårt att hantera. Det finns ett lugn i mig och en självklarhet att jag duger fint som den jag är. Energiterapin har förändrat mitt liv helt. Jag sover på nätterna, jag grubblar inte, jag är lugn även i situationer som är pressande. Jag njuter av livet och är inte längre rädd , utgår inte heller från att det jag känner och tänker är fel . Det jag upplever är rätt för mig och jag önskar alla människor samma fina känsla av tillit och harmoni i livetsbruset.

Lotta

 

Energiterapi har hjälpt mig att använda min egen kraft och energi i en mycket högre grad än tidigare. Den har hjälpt mig att skapa tillit till att alltid vara sann mot mig själv - att alltid lyssna till mitt hjärta. Det jag känner och tycker är rätt för mig här och nu - alltid. Jag har fått mer förståelse för att många människor som inte lever i harmoni med sig själva, ofta handlar i rädsla. Med energiterapin har jag lärt mig att inte vara så snabb att döma andra människor, alla har sin resa att göra i livet. Jag har inte bara fått verktyg att hantera både mina egna känslor och att ta vara på min energi på rätt sätt, men också att hitta ett förhållningssätt till mina människor runt omkring mig. Det har jag haft nytta av i både mitt privatliv, men också i min yrkesroll som ledare. Det har gett mig en högre grad av inre trygghet. Rekommenderar varmt att göra en personlig utvecklingsresa med Ulrica. En av de varmaste och sanna personer jag lärt känna, men också tydlig och saklig i ett område som kan förefalla lite diffust innan man förstår ...   

Anni

 

Hur ska jag kunna förklara och sätta ord på en upplevelse som förde mig tillbaka till livet. Som gav mening till min tillvaro. Som gav mig hopp om framtiden och en acceptans jag aldrig förr kommit i närheten av. Jag visste inte vad jag skulle vänta mig inför mitt första möte med Ulrika. Hon botade min dotters migrän på bara ett tillfälle genom att prata med hennes kropp, så vad skulle hon kunna åstadkomma med mig. Jag har levt med en existentiell rädsla och oro hela mitt liv. Varit en kameleont som alltid anpassat mig för att undvika konflikter. Aldrig vågat stå upp för vad jag tror på eller det jag ansett vara rätt. Jag blev en människa som inte kunde möta andras blickar på stan, som dömde mig själv och andra människor hårt. Dålig självkänsla som satt väldigt djupt rotat. Efter att ha självdiagnostiserat mig själv som högkänslig introvert person, började jag normalisera dessa begränsningar. Även om jag inte mådde särskilt bra. Första mötet med Ulrica var euforiskt för mig. Månader av värk i axlar och nacke försvann helt under healingen. Jag gick därifrån med en fantastisk lätt känsla i benen och tyngden över mina axlar hade minskat. Redan dagen efter började nya tankemönster dyka upp och jag hade mer energi och kände ett inre lugn. Några dagar efter det kom tröttheten, kroppens egna läkeprocess hade satt igång. Jag accepterade den och kort därefter försvann den helt. Samtalen med Ulrica gav mig kraft att fortsätta min läkeresa. Livet blev lättare och så mycket roligare. Jag fick lära mig att se allt utifrån kärlek och acceptans. Alla mina rädslor försvann och idag säger jag hej till alla människor vars blick jag möter och det har resulterat i många fantastiska samtal, nya vänner och rena euforiska känslor i mig som är svåra att sätta ord på. Jag är äntligen den person jag vill vara och jag är fantastisk. Jag oroar mig inte längre och stannar upp och njuter av livet flera gånger varje dag. Dagarns blir längre och skratten fler och fler. Livet bjuder på såklart på många uppförsbackar fortfarande, men så fort jag har accepterat dessa kommer nedförsbackarna direkt av sig självt. Magi enligt somliga, fantastiska Ulrica enligt mig.

Merit

 

Jag kände inte till Energiterapi när jag blev tipsad om Energiterapeauterna och om hur Ulrica skulle kunna hjälpa mig med två stora svullnader på mitt vänstra ben. Att mötet med Ulrica skulle leda till mitt livs största förändring och att jag får leva ett liv i kärlek istället för rädsla kunde jag nog inte föreställa mig. Att jag skulle träffa en människa som så konkret kunde visa mig och låta mig förstå vad som ligger till grund för mitt beteende, mina tankar och mina handlingar var en fantastisk gåva som innebär ett större liv. Jag har förstått vikten av att förstå vilka ärvda strategier jag bär med mig och har ett nytt sätt att se på livet, mitt liv men också mina medmänniskor. Jag väljer oftare att inte döma, se allas lika värde och jobbar hela tiden på att utöka min acceptans och för varje dag blir jag allt rikare. Min fysiska kropp mår bättre än på länge, jag har gått ner i vikt och mina atopiska eksem har helt försvunnit. Tack vare kontinuerlig lymfmassage så gör nu min kropp sig av med vätska och slaggprodukter istället för att de samlas i kroppen, skapar dåligt flöde, dålig energi, värk och svullnad. Jag sover så gott, drömmer ofta och mina kraftiga humörsvängningar är numera ett minne blott till mina näras stora glädje. Människor i min närhet vittnar om en aura av lycka kring mig, en ro, en glädje och ögon som glittrar som aldrig förr. Jag är varje dag tacksam för mitt nya sätt att se på livet. Tacksam för den vägledning och kunskap jag fått ta del av som fick mig att förstå hur och vad jag kunde påverka. Resan har inte alltid varit lätt men det är det så värt, och det bästa av allt – resan är livslång!

Annelie